Jungle Parc

EXPLORADOR

Home / Recorreguts / EXPLORADOR
Jungle Parc

EXPLORADOR

Home / Recorreguts / EXPLORADOR
Jungle Parc

EXPLORADOR

Home / Recorreguts / EXPLORADOR
Jungle Parc

EXPLORADOR

Home / Recorreguts / EXPLORADOR
EXPLORADOR

El recorregut EXPLORADOR, està dissenyat per a adults. És un circuit esportiu i continu amb 2 nivells de dificultat. Són un total de 42 exercicis entre 3 i 10 metres d'alçada: Passareu per Ponts, xarxes, gronxadors, estreps, una bmx i moltes tirolines!


Aproximadament 1h d'aventura en alçada, SENSE tocar el terra! SISTEMA MOSQUETONS BORNACK.


Recorregut recomanat per a persones amb poca experiència o sense en aquest tipus d'activitats: famílies o grups de persones de diferents edats i/o condicions físiques.


Restriccions per als nens: Per poder realitzar el recorregut EXPLORADOR, els nens han de complir les condicions següents: Mesurar 1,40 m com a mínim i tenir mínim 10 anys. Els menors de 11 anys han d'anar obligatòriament acompanyats d'un adult en alçada. (1 adult per cada 3 nens com a mínim).


NOTA IMPORTANT: Els menors de 16 anys no podran accedir al parc sense adult acompanyant (L'adult haurà de ser present al recinte durant tota la durada de l'activitat).


RECORREGUT EXPLORADOR

20€

Recorregut esportiu i familiar.

Dos nivells de dificultat al mateix circuit.

1h aproximadament d'aventura sense tocar a terra!DESCOMPTES A GRUPS

Més de 10 Pax

2€ Descompte per persona

Més de 20 Pax

3€ Descompte per persona

DESCOMPTES NO APLICABLES A L'OPCIÓ "COMBO"

!Opción combo!

Si tienes bastante energía, te ofrecemos la posibilidad de combinar el recorrido EXPLORADOR y EXTREMO.

  • Aproximadamente 2h30 de actividad y un precio más económico!
  • RESTRICCIONES PARA LOS NIÑOS . Edad mínima para la combinación: 12 años y 1m50 de estatura mínima.
  • ¡OJO! Última salida para el COMBO: 15h30 (horario de verano)

La nostra prioritat: LA SEGURETAT. No han posat mai un arnès, ni han utilitzat mai uns mosquetons?… No passa res! Tot el material és lliurat per JUNGLE PARC, només cal venir amb roba i sabates esportives. Un equip de monitors us explicarà tot el necessari i practicaran en un circuit de prova, abans de llançar-se…


IMPORTANT: REFERIR-SE ALS DIFERENTS RECORREGUTS PER SABER LES LIMITACIONS D'ESTATURA I EDATS.


Totes les nostres instal·lacions estan controlades i certificades anualment per un organisme leader en aquest àmbit (VERTIC’ALPS EXPERTISE SAS). I Treballem, de manera contínua, en col·laboració amb un enginyer forestal que controla cada arbre utilitzat. El material que fem servir és homologat i certificat CE, i està subjecte a control diari pel nostre equip. El nostre equip de monitors són especialistes en treballs i intervencions en alçada. La seva missió és la instrucció i la vigilància durant tot el recorregut, perquè gaudeixin a TOTAL SEGURETAT.


LLEGIR EL REGLAMENT INTERN

Jungle parc Mallorca és membre d'AEPA Fundada el març del 2007, AEPA (Associació Espanyola de Parcs d'Aventura) neix fruit de diverses reunions entre alguns dels parcs d'aventura més importants d'Espanya; el principal objectiu al principi va ser crear una “marca” o segell de qualitat que representés i defensés els interessos comuns dels seus socis i promocionés la professionalitat i activitats pròpies dels parcs. Pertànyer a AEPA és acreditar que, a les nostres instal·lacions, es compleixen uns requisits de seguretat, per això, per poder formar part es requereix l'informe certificat fitosanitari i biomecànica (en cas de ser estructures als arbres) i l'informe tècnic realitzat per empresa aliena homologada; tot això cal presentar anualment. www.aepa-aventura.org