Jungle Parc

EXTREMO

Home / Recorreguts / EXTREMO
Jungle Parc

EXTREMO

Home / Recorreguts / EXTREMO
Jungle Parc

EXTREMO

Home / Recorreguts / EXTREMO
Jungle Parc

EXTREMO

Home / Recorreguts / EXTREMO
Jungle Parc

EXTREMO

Home / Recorreguts / EXTREMO
EXTREMO

Recorregut dissenyat per a adults, és un circuit en alçada molt més difícil i esportiu que el recorregut “Explorador”. Un total de 37 exercicis per als més intrèpids entre 3 i 10 metres d'alçada: Ponts penjants i molt movedissos, lianes, estreps, surf de neu… i com a recompensa tirolines de més de 100m!


SISTEMA MOSQUETONS BORNACK


¡Aproximadament 1h d'aventura molt esportiva en alçada sense tocar el terra!


COMPTE! És un circuit que NO recomanem a persones sense experiència en aquest tipus dactivitats.


Restriccions per als nens: per participar al recorregut “Extrem”, els nens han de complir les condicions següents: Mesurar 1m50 com a mínim/edat mínima 12 anys.


NOTA IMPORTANT: Els menors de 16 anys no podran accedir al parc sense adult acompanyant (l'adult haurà de ser-hi present durant tota la durada de l'activitat).


RECORREGUT EXTREM

20€

Recorregut esportiu i difícil.

NO recomanat sense experiència prèvia

1h aproximadament d'aventura sense tocar a terra!



DESCOMPTES A GRUPS

Més de 10 Pax

2€ Descompte per persona

Més de 20 Pax

3€ Descompte per persona

DESCOMPTES NO APLICABLES A L'OPCIÓ "COMBO"

Opción COMBO PACK

Si tens força energia, t'oferim la possibilitat de combinar els dos recorreguts "Explorador + Extrem"

  • ¡Aproximadament 2h30 d'activitat, i un preu més econòmic!
  • RESTRICCIONES PARA LOS NIÑOS . Edad mínima para la combinación: 12 años y 1m50 de estatura mínima
  • ¡OJO! Última salida para el COMBO PACK: 15h30 (en horario de verano)

La nostra prioritat: LA SEGURETAT. No han posat mai un arnès, ni han utilitzat mai uns mosquetons?… No passa res! Tot el material és lliurat per JUNGLE PARC, només cal venir amb roba i sabates esportives. Un equip de monitors us explicarà tot el necessari i practicaran en un circuit de prova, abans de llançar-se…


IMPORTANT: REFERIR-SE ALS DIFERENTS RECORREGUTS PER SABER LES LIMITACIONS D'ESTATURA I EDATS.


Totes les nostres instal·lacions estan controlades i certificades anualment per un organisme leader en aquest àmbit (VERTIC’ALPS EXPERTISE SAS). I Treballem, de manera contínua, en col·laboració amb un enginyer forestal que controla cada arbre utilitzat. El material que fem servir és homologat i certificat CE, i està subjecte a control diari pel nostre equip. El nostre equip de monitors són especialistes en treballs i intervencions en alçada. La seva missió és la instrucció i la vigilància durant tot el recorregut, perquè gaudeixin a TOTAL SEGURETAT.

Jungle parc Mallorca és membre d'AEPA Fundada el març del 2007, AEPA (Associació Espanyola de Parcs d'Aventura) neix fruit de diverses reunions entre alguns dels parcs d'aventura més importants d'Espanya; el principal objectiu al principi va ser crear una “marca” o segell de qualitat que representés i defensés els interessos comuns dels seus socis i promocionés la professionalitat i activitats pròpies dels parcs. Pertànyer a AEPA és acreditar que, a les nostres instal·lacions, es compleixen uns requisits de seguretat, per això, per poder formar part es requereix l'informe certificat fitosanitari i biomecànica (en cas de ser estructures als arbres) i l'informe tècnic realitzat per empresa aliena homologada; tot això cal presentar anualment. www.aepa-aventura.org