Jungle Parc

PIRATAS

Home / Recorreguts / PIRATAS
Jungle Parc

PIRATAS

Home / Recorreguts / PIRATAS
Jungle Parc

PIRATAS

Home / Recorreguts / PIRATAS
Jungle Parc

PIRATAS

Home / Recorreguts / PIRATAS
Jungle Parc

PIRATAS

Home / Recorreguts / PIRATAS
Jungle Parc

PIRATAS

Home / Recorreguts / PIRATAS
PIRATAS

OBRIM EL RECORREGUT PIRATES TOT L'ANY! Veure els horaris

Circuits dissenyats EXCLUSIVAMENT per a nens de 4 a 12 anys. (Ull! estatura mínima 1m05)


51 jocs en alçada entre 1 i 7 metres d'alçada: Ponts, xarxes, gronxadors, tirolines, vaixell Pirata…


El recorregut PIRATAS es divideix en 7 nivells que van augmentant en dificultat i altura (Atenció! el nivell 6 i 7 són per a nens de més de set anys). Això permet que cada nen pugui anar al seu ritme, segons la seva edat i les seves habilitats, podent passar al nivell superior, només si se sent capaç. En cas contrari podreu repetir els vostres nivells preferits!


El recorregut està muntat amb un sistema de “línia de vida contínua”, això significa que el nen MAI pot desenganxar-se estant en altura.


Disposen de 1h30 D'ACTIVITAT a l'ombra dels arbres.


Els monitors donen les instruccions als nens abans de començar, i SÓN ELS QUE INTERVENEN EN ALÇADA QUAN ÉS NECESSARI. Això no obstant, és obligatòria la presència d'un adult acompanyant durant tot el temps de l'activitat (1 adult NO podrà vigilar més de 3 nens). L'adult NO puja al recorregut, NO paga l'entrada, només segueix i anima el nen des de terra, apropant-lo de tant en tant alguns jocs.


NOTA: És obligatori portar calçat esportiu. Opcional; poden portar guants tipus ciclista per a més comoditat.


RECORREGUT PIRATAS

15€

Recorregut EXCLUSIU per a nens 4-12 anys.

1h30 d'activitat

7 nivells de dificultat


Presència obligatòria de pares acompanyants durant tota la durada de lactivitat.


DESCOMPTES A GRUPS

Més de 10 Pax

2€ Descompte per persona

Més de 20 Pax

3€ Descompte per persona

DESCOMPTES NO APLICABLES A L'OPCIÓ "COMBO"

La nostra prioritat: LA SEGURETAT. No han posat mai un arnès, ni han utilitzat mai uns mosquetons?… No passa res! Tot el material és lliurat per JUNGLE PARC, només cal venir amb roba i sabates esportives. Un equip de monitors us explicarà tot el necessari i practicaran en un circuit de prova, abans de llançar-se…


IMPORTANT: REFERIR-SE ALS DIFERENTS RECORREGUTS PER SABER LES LIMITACIONS D'ESTATURA I EDATS.


Totes les nostres instal·lacions estan controlades i certificades anualment per un organisme leader en aquest àmbit (VERTIC’ALPS EXPERTISE SAS). I Treballem, de manera contínua, en col·laboració amb un enginyer forestal que controla cada arbre utilitzat. El material que fem servir és homologat i certificat CE, i està subjecte a control diari pel nostre equip. El nostre equip de monitors són especialistes en treballs i intervencions en alçada. La seva missió és la instrucció i la vigilància durant tot el recorregut, perquè gaudeixin a TOTAL SEGURETAT.


LLEGIR EL REGLAMENT INTERN

Jungle parc Mallorca és membre d'AEPA Fundada el març del 2007, AEPA (Associació Espanyola de Parcs d'Aventura) neix fruit de diverses reunions entre alguns dels parcs d'aventura més importants d'Espanya; el principal objectiu al principi va ser crear una “marca” o segell de qualitat que representés i defensés els interessos comuns dels seus socis i promocionés la professionalitat i activitats pròpies dels parcs. Pertànyer a AEPA és acreditar que, a les nostres instal·lacions, es compleixen uns requisits de seguretat, per això, per poder formar part es requereix l'informe certificat fitosanitari i biomecànica (en cas de ser estructures als arbres) i l'informe tècnic realitzat per empresa aliena homologada; tot això cal presentar anualment. www.aepa-aventura.org