Jungle Parc

ANIVERSARI

Home / Grups / ANIVERSARI
Jungle Parc

ANIVERSARI

Home / Grups / ANIVERSARI
Jungle Parc

ANIVERSARI

Home / Grups / ANIVERSARI
Jungle Parc

ANIVERSARI

Home / Grups / ANIVERSARI
Jungle Parc

ANIVERSARI

Home / Grups / ANIVERSARI

ANIVERSARI

Un ANIVERSARI INOBLIDABLE amb els AMICS!

Gaudeix d'una aventura entre amics a JUNGLE PARC DE SANTA MALLORCA. Circuits per a totes les edats a partir de 6 anys!


de 6 a 11 anys, recomanem el recorregut PIRATAS, circuit que permet gaudir de 1h30 d'activitat entre amics, amb nombrosos nivells de dificultat creixent, que permet a cada nen, poder anar al seu ritme i passar-ho d'allò més bé en total seguretat, amb un sistema de línia de vida contínua.


Per a nens de 12 anys en endavant i ADULTS, recomanem el recorregut EXPLORADOR, que us permetrà gaudir d'una gran aventura entre arbres, amb diversos nivells de dificultat i més d'1h sense tocar el terra. Seguretat màxima amb un sistema de mosquetons, que els impedeix desfer-se estant en alçada.


EN CAS DE MAL TEMPS: En cas de previsió de mal temps, us avisaríem per cancel·lar l'activitat, deixant-los la possibilitat de traslladar-la a un altre dia o de cancel·lar-la. No obstant els informem que si és un dia ennuvolat o espurna, l'activitat es pot realitzar sense cap problema.

RESTRICCIONS SEGONS ELS RECORREGUTS

RECORREGUT PIRATES/JUNIOR

Edat mínima en grup: l'aniversari ha de complir mínim 6 anys. (Poden venir alguns amiguets de 4 o 5 anys, sempre que no siguin majoria) ULL! Estatura mínima 1m05 - Estatura màxima 1m60 Recordem que la presència dels adults acompanyants és OBLIGATÒRIA, durant tota la durada de l'activitat a raó de 1 adult per cada 3 nens com a mínim. (Els adults NO paguen res, perquè NO pugen a l'activitat, però han de seguir en tot moment els nens durant l'activitat i apropar-lo de tant en tant algun exercici).


El nostre equip de monitors, equipen i donen les instruccions als nens, a més d'encarregar-se de la seguretat, intervenint en alçada quan sigui necessari. NO es pot optar per lexclusivitat dels monitors.


TARIFES: fins a 10 nens: 15€ pp - Més de 10 nens: 13€ pp - Més de 20 nens: 12€ pp.
RECORREGUT EXPLORADOR

Quan l'aniversari fa 12 anys, entenem que algun dels seus amics al grup encara no els haurà complert. No és cap problema, amb 11 anys poden accedir a aquest circuit.


Els adults acompanyants poden, si ho desitgen, fer l'activitat juntament amb els nens, en aquest cas també paguen l'activitat. Els menors de 16 anys han d'anar obligatòriament acompanyats per un adult present al recinte durant tota la durada de l'activitat.


TARIFES: fins a 10 nens: 20€ pp - Més de 10 nens: 18€ pp - Més de 20 nens: 17€ pp.

FESTEIG DESPRÉS DE L'ACTIVITAT

EL FESTEIG, PICNIC, BERENAR O PASTÍS NO ESTAN AURORITZATS A TOT EL RECINTE.

Tot i això, us detallem a continuació opcions molt properes al Jungle Parc, totes de fàcil accés i amb APARCAMENT.


FESTEIG A L'AIRE LLIURE

* El mirador de les illes Malgrats, plaça a l'ombre dels arbres, amb jocs infantils a 500 m de JUNGLE PARC.

* La platja de Santa Ponça (Caló d'en Pellicer), platja amb pinar, i zona privilegiada lluny dels banyistes. a 500m de JUNGLE PARC.

* Platja gran de Santa Ponsa, amb pineda. A 1km de JUNGLE PARC.


RESTAURANTS COLBORADORS

* La cafeteria “EOLOBAR”, al club Nàutic, a 200m del JUNGLE PARC . Amb una terrassa ideal, ofereix menús especials per a grups: Més informació 685473469 https://www.eolobar.com/es/

* El restaurant “El balcó de Maria” a Sta Ponsa, amb vistes al mar i zona de jocs infantils proposa diferents menús d'aniversari: Més informació: 971691082 https://unicum-group.com/locales/balcon

Reserva de grup
Nº APROXIMATIU
DE NENS
+ -
NOMÉS HAN DE RESERVAR ELS GRUPS GRANS (A PARTIR DE 10 PARTICIPANTS)