Jungle Parc

FAQ

Home / FAQ

Per qüestions de logística, només agafem reserves de grups. De forma individual o amb pocs participants: presentar-vos directament a taquilla en el nostre horari d'obertura.

Simplement roba còmoda i calçat esportiu, i si vols, pots portar guants tipus ciclista.

No recomanem començar pel recorregut EXTREM, ja que és un circuit molt difícil. Recomanem començar pel recorregut EXPLORADOR, ja que té 2 nivells de dificultat al mateix circuit, (camí verd i negre), sent el camí negre exercicis difícils, però opcionals.

Els nens al circuit PIRATES, disposen de 1 hora per passar pels diferents mòduls. Pels adults en el recorregut EXPLORADOR o EXTREM, el temps aproximatiu és de 1hora. A aquest temps cal sumar-hi l'entrenament al circuit de prova (aprox: 15mn).

No, ja que disposem de diversos circuits amb diferents nivells de dificultat: des de principiants fins a esportistes confirmats.

No és un problema, ja que tots els participants, abans de començar l'activitat, seguiu un petit entrenament en un circuit de proves, on un monitor us explica com funciona el material i les normes de seguretat que cal respectar.

Un dia ennuvolat o plujós no impedeix el bon desenvolupament d'aquesta activitat. No obstant això, cancel·lem l'activitat en cas de tempesta elèctrica o pluja molt forta. De tota manera recomanem trucar , atès que el temps és molt variable a l'illa.

El pícnic, no està permès al recinte. Tenim un petit bar, on només venem refrescos i gelats. No obstant això, hi ha zones de pícnic properes (mirador, platja), així com bars i restaurants.

NO, sempre que es respectin les normes de seguretat, ja que és una activitat de pràctica autònoma. Això vol dir que cada participant és responsable de la bona aplicació de les normes bàsiques de seguretat impartides prèviament per un monitor en un recorregut de proves.

No, ja que es tracta d'una activitat de pràctica autònoma (tal com regula la normativa Europea sobre recorreguts acrobàtics forestals). Això significa que els monitors de JUNGLE PARC, són aquí per impartir les instruccions en el recorregut de proves, vigilar els participants als circuits, i intervenir en altura quan algun participant requereixen ajuda.

No, només utilitzem el material de JUNGLE PARC, homologat i controlat cada dia pel nostre equip.

Els nostres monitors estan formats i entrenats en rescats en alçada. En aquest cas intervindran i li permetran tornar a terra amb tècniques de ràpel.

No, només paguen els participants a les activitats, l'accés al solar és gratuït per als acompanyants i hi ha camins que permeten seguir els diferents circuits des del terra.

Si, sempre que el gos sempre estigui lligat, i recullin les seves necessitats…

Al circuit PIRATES, la participació (a la vigilància) de l'adult acompanyant és obligatòria. I un adult NO podrà vigilar més de 3 nens. Ídem en el cas del recorregut EXPLORADOR, on haurà de pujar un adult per cada 3 menors de 11 anys.

Els nens han de tenir 11 anys mínim (recorregut EXPLORADOR) i 12 anys (recorregut EXTREM), per poder anar a aquests circuits sense necessitat que hi pugi un adult. No obstant això, els menors de 16 anys hauran d'anar sempre acompanyats al parc per un adult (que els segueixi per sota del circuit).

100 metres (en el recorregut Extrem), però hi ha moltes més tirolines a tots els circuits que oscil·len entre 30 i 90 metres.

No, ja que es tracta d'una activitat on sol·licitem la coordinació dels nens (manipulació dels mosquetons de manera autònoma), per això l'edat mínima és de 4 anys.

La presència d'almenys un adult acompanyant és OBLIGATÒRIA per a tots els participants menors de 16 anys. L'adult haurà de ser present al recinte durant tot el temps que duri l'activitat. A part heu de comprovar totes les restriccions d'edats per a cada circuit (apartat de recorreguts)

El pes màxim és de 130 kg. Això no obstant, cal tenir en compte la corpulència, ja que tot i tenir arnesos XXL, s'ha de poder ajustar. Recordem també que es tracta d'una activitat esportiva, on cal força, destresa i resistència, ja que durant aproximadament 1h estareu en alçada.